PROJECTMANAGER

Functieomschrijving Projectmanager 

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor projecten in de buitenruimte. Samen met de Projectengineer werk je in een projectteam met verschillende collega’s in diverse disciplines. Je stemt de ontwerpen af met de Project Engineer, deze gaat aan de slag met de ontwerper en werkvoorbereider. Je beoordeelt de omschrijvingen, start projecten op. Je verzorgd de contract begeleiding van lopende projecten, neemt actief deel aan bouwvergaderingen en bouwteam overleggen. Je maakt risicoanalyses, planningen en controleert deze. Je bent verantwoordelijk voor het offerte traject en het contact met de opdrachtgever. Je houdt van adequate rapportages, ten bate van de financiën, en organisatie. Je bent de gesprekspartner tevens adviseur van onze opdrachtgevers. Daarnaast ben je oplossingsgericht, heb je een innovatieve instelling met een groen hart voor de buitenruimte. 

Werkzaamheden: 

• Managen van projecten in de buitenruimte; 
• Het verzorgen van aanbestedingen; 
• Het coördineren van de verschillende vakdisciplines binnen een civieltechnisch project; 
• Adviseert waar nodig over wet- en regelgeving, beleid en budgetten. 

Het Profiel

– Minimaal HBO niveau richting HTS Civiele Techniek; 
– Minimaal 5 jaar werkervaring in bij voorkeur in binnenstedelijke gebieden; 
– Gevoel voor maatschappelijke en organisatorische verhoudingen; 
– Aantoonbare kennis van wetgeving en normeringen; 
– Vaardigheid om je schriftelijk en mondeling te kunnen uitdrukken in het Nederlands; 
– Inzicht in (maatschappelijke) ontwikkelingen op het vakgebied; 
– Vaardigheid in het inhoudelijk afstemmen van de werkzaamheden; 
– Kennis van de RAW – systematiek en andere contractvormen; 
– Kennis en ervaring met ISO normering; 
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden. 

Bedrijfsprofiel

Schaal Ingenieurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van de civiele techniek. Door groei en overname van RIBW Projecten leveren wij hier door onder anderen kwalitatief hoogwaardig advies en onderscheidende innovatieve oplossingen op het gebied van inrichting in ‘de Buitenruimte’. Wij zijn een toegankelijke, transparante en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden van Schaal Ingenieurs zijn meer dan goed te noemen. De functie is op fulltime basis, binnen in een zeer innovatieve groene en dynamische organisatie waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Kijk gerust eens op https://ribw-projecten.nl/ en of http://www.schaalingenieurs.nl hier krijg je een goede indruk van de organisatie. 

Binnen Schaal Ingeneurs zijn er veel kansen voor groei en ontwikkeling en jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd. 

Interesse? 
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons via Marinel van Walsum via 085-7325750 of vanwalsum@professionals4technology.com. Professionals4Technology is exclusief partner voor het verzorgen van de werving en selectie procedure. 

Locatie
Schiedam 

Contactpersoon
Marinel van Walsum 
E: vanwalsum@professionals4technology.com

PROJECTMANAGER